Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

produklelakipower@gmail.com Your Ad Here myniaga2u@gmail.com Your Ad Here produklelakipower@gmail.com myniaga2u@gmail.com produklelakipower@gmail.com

Yesta Instant Whitening Lotion – Sekali Pakai Terus Putih

| Business for Sales | September 13, 2011

ANDA AKAN DAPAT LIHAT HASILNYA DENGAN SEKALI PEMAKAIAN SAHAJA

50ml – RM34 / 100ml – RM48

Ingin putih secara kekal? Hanya memerlukan beberapa minit untuk dapatkan kulit putih impian anda. kerana kesan pemutihan yang cepat, anda tidak perlu segan untuk keluar hanya dengan pkai YESTA WHITENING BODY LOTION, kulit anda kekal cerah n nampak cerah.
.
Melindungi kulit dari pengaruh sinar matahari dan Ultraviolet yang dapat menyebabkan flek hitam pada kulit dan memberikan nutrisi pada kulit sehingga kulit lebih lembab. Yesta Instant White plus Body Lotion dapat melindungi keseimbangan Ph pada kulit sehingga terasa lebih nyaman dan segar. Pakai secara teratur dalam 1 bulan langsung lihat hasilnya dan permanen..

Fungsi: Mengandung Paraffinium Liquidum dan Moisturizer yang berfungsi mempertahankan kelembapan alami kulit tubuh, kulit pun akan terasa halus dan lembut serta tampak lebih cerah.

Cara Pemakaian: Oleskan secara merata ke seluruh tubuh setiap kali sesudah mandi.

Yesta Instant White plus Body Lotion telah terbukti hasilnya dan telah banyak digunakan oleh artis-artis

Dijamin selamat tanpa bahan merkuri dan xde kandungan yang berbahaya. tebukti dengan kelulusan oleh BPOM.

TERDAFTAR DI BPOM
CA 32080100138

INILAH RAHSIA UNTUK TAMPIL PUTIH BERSERI DLM SEKELIP MATA.

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

Ramai yang cari iklan ni :

  • greenfit berkesan menstabilkan hormon (1)
  • minyak jeselin lebat rambut (1)
  • minyak jeselin untuk benjolan faraj (1)
  • prodak nuriz (1)

1560 total views, 1 today

SP Peeling Gel – Buang Daki Dlm 1 Minit

| Business for Sales | September 13, 2011

Buang Daki Badan Menggunakan Anti Wrinkle Peeling Gel (SP BeautyCare)
Kenapa Produk Ini Anda Perlu Miliki?
- Sangat sesuai untuk membuang daki-daki badan yang degil;
- Dibuat dengan bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur kimia @ bahan berasaskan haiwan;
- Dihasilkan dari buah-buah terpilih seperti red raspberries (raspberri merah), lime & grape (limau & anggur), pomegranate (buah delima), tamarind (asam jawa) dan green apple (epal hijau);
- Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals);
- sesuai untuk semua jenis kulit, semua peringkat umur dan jantina;
- Produk berkualiti, selamat dan berkesan;
- Merupakan gel anti kedut dan sesuai untuk semua jenis kulit;
- Menghilangkan sel-sel kulit mati;
- Menghilangkan kesan kedut serta melicinkan kulit;
- Kulit semakin cerah dan berseri.

Bagaimana Ia Digunakan?
1. Digunakan sebelum anda mandi;
2. Gosok secara perlahan-lahan sama ada di lengan, kali @ bahagian pelipat badan selama 1 minit sehingga kering dan nampak daki hitam melekat di gel;
3. Basuh dengan air bersih.
4. Gunakan 2 – 4 kali seminggu.

Dari Ekstrak buah raspberri merah, limau & anggur, buah delima, asam jawa dan epal hijau

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

1097 total views, 1 today

JAMU WANE-TA Fzs Herbs Paling Berkesan Utk Kaum Hawa Yg Mempunyai Masalah Dalaman

| Business for Sales | September 13, 2011

JAMU WANE-TA :

berasaskan herba yang diformulasi daripada 8 herba terpilih termasuk ‘Pueraria Mirifica’ untuk kesihatan dan kejelitaan wanita dari hujung rambut hingga hujung kaki.

UNTUK SIAPAKAH JAMU INI DIKHUSUSKAN ?

Jamu ini khusus dihasilkan untuk golongan wanita yang ingin memulih dan memelihara kesihatan mereka.

Antara KEISTIMEWAAN JAMU WANE-TA :

Menganjalkan payudara dan punggung.
Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita yang bersalin dan keguguran)
Mengetat dan menguatkan otot faraj.
Merawat jangkitan kuman dan bakteria di faraj.
Meningkatkan tahap tenaga batin kepada wanita yang berumur.
Melambatkan proses menopouse.
Meningkatkan tahap keghairahan seksual.
Mengatasi masalah keputihan dan senggugut.
Menstabilkan hormon.
Membantu mengurangkan mood swing akibat kekurangan hormon estrogen.
Menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan)
Anti penuaan
Mengurangkan kedutan, jerawat dan jeragat serta kulit kusam atau tidak sekata.
Wajah akan menjadi lebih segar dan kemerah-merahan, tegang dan gebu.
Memperbaiki pertumbuhan rambut dan tumit yang merekah.
Membantu menghilangkan bau badan dan vagina.

CARA MAKAN :

Makan 2 biji pagi dan 2 biji malam (:
Juga perlu ambil hanya 2 hingga 3 kali seminggu untuk ‘maintenance’ setelah pengambilan selama 3 bulan.

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

Ramai yang cari iklan ni :

  • fzs slim herb (15)
  • produk slimherb (15)

1987 total views, 0 today

Jeslin Power Oil Minyak Aroma 1001 Rahsia

| Buy and Sell | September 13, 2011

Jeslin Power Oil
Minyak Aroma 1001 Rahsia

a)Botol putih biasa (30ml)- N/P RM 25.90
** BEST BUY : RM22.00**

b)Botol Kaca special edition (40ml) -N/P RM 35.00
**BEST BUY : RM30.00**

c)Botol Kaca (50ml) – N/P : RM45
**BEST BUY :RM40.00**

JERSLIN POWER OIL berkeupayaan memulihkan;-

Gastrik
Demam panas / panas badan berlebihan
Resdung
Sakit kepala / Migrain
Asma / Lelah / Semput
Sakit buah pinggang
Sembelit / Cirit-birit / Buasir
Kencing Manis
Tekanan Darah Tinggi
Jangkitan Faraj / Keputihan
Penyakit kelamin
Sakit sendi / Lutut bengkak / Gout
Kekejangan otot / Simpul Biawak
Mati pucuk / lemah syahwat / tidak bernafsu
Sengal-sengal tulang
Kulit kasar, warna tak sekata, berjeragat
Sakit usus
Kembung perut
Kesukaran bernafas
Selsema, batuk, hidung tersumbat
Tumor / Kanser / ketumbuhan
Mudah lesu
Keracunan makanan
Stroke / Angin Ahmar
Anggota tubuh lumpuh / lemah
Tekanan darah tinggi / rendah
Kerapa kencing pada waktu malam / kencing tak lawas
selalu / mudah kena selsema
Alahan / alergik dengan makan laut / habuk /debunga / ubat
Sukar mendapat zuriat / anak
Anak yang dilahirkan kurang sihat
Manopause
Hormon tidak seimbang / ketidaksimbangan metabolisma.
Kesuburan lelaki / wanita menurun
Senggugut
Sakit buah pinggang
Tulang reput / mudah patah
Pergerakan perlahan
Mudah beremosi / cepat marah
Kitaran haid yang tidak tetap
Sukar memahami / mengingati pelajaran
Kurang tumpuan terhadap pelajaran atau kerja yang dilakukan
Kolesterol tinggi
Penglihatan kabur / selalu keluar air mata / mata kemerahan
Kesejukan kaki / tangan
Tangan / kaki menggeletar / menggigil
Sukar tidur (Insomnia)
Untuk bayi;- kembung perut, demam panas, demam biasa, batuk, muntah-muntah.

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

Ramai yang cari iklan ni :

  • juslin oil (117)
  • jaslin oil (92)
  • jeslin oil (69)
  • jeslyn oil (45)
  • jeselin oil (36)
  • jazlin oil (36)
  • minyak jaslin (24)
  • jesline oil (17)
  • jesslin oil (14)
  • minyak jeslin (13)
  • www jeslin com my (12)
  • Jeslin (12)
  • www jeslin oil (10)
  • produk jaslin oil (8)
  • jaselin oil (4)
  • minyak jazlin (3)
  • jezelin oil (3)
  • kebaikan minyak jesline (2)
  • MINYAK JASELIN DAN AIR JASELIN (1)
  • minyak jeslen (1)
  • minyak jeslyn batam (1)
  • minyak juslin (1)
  • prodak jesline oil (1)
  • produk jaselin (1)
  • khasiat jaselin oil (1)
  • Kelebihan minyak jeslin (1)
  • jaselin oil 2014 (1)
  • jenis minyak jeselin (1)
  • jeselin oil testimoni (1)
  • jeslin oil untuk sakit apa (1)
  • jesline oil com (1)
  • jesline oil tiruan (1)
  • jesline oil untuk kulit berjerawat (1)
  • jeslyn oil di batam (1)
  • jezlin oil dan sakit lutut (1)
  • kegunaan minyak jeselin (1)
  • kelebihan mengguna juslin oil (1)
  • boleh kah minyak jaslin oil guna kalau kena ayer panas (1)

9056 total views, 2 today

Cocoa Colagen Power Plus Murah!!

| Business for Sales | June 28, 2011

Cocoa Colagen

Harga 3 box Offer: RM46.00 / Pasaran : RM59.90
Kebaikan Dan Khasiat
• Membantu mengimbangi hormon.
• Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
• Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
• Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
• Melambatkan proses penuaan.
• Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
• Mencantikkan & mencerahkan kulit secara semulajadi.
• Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
• Memberikan tenaga.
• Membantu mengurangkan keguguran rambut.
• Melancarkan peredaran darah dalam badan.
• Mengimbangi berat badan.
• Meningkatkan daya penghadaman.
• Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

1181 total views, 0 today

FZS Herbs D’sylim – Membuang Lemak Degil

| Business for Sales | June 28, 2011

Berkesan menurunkan berat badan tanpa berlapar
* Untuk lelaki dan wanita
* Tiada gangguan hormon

Langsing, ramping dan sihat adalah idaman setiap insan tidak kira lelaki atau wanita.
Perhatian: Tidak sesuai untuk kanak-kanak dan wanita mengandung.

Keistimewaan
* Membantu menurunkan berat badan
* Mengempiskan perut
* Menyingkirkan lemak dalam badan secara menyeluruh diperut,
lengan, punggung dan peha melalui proses perpeluhan dan pembuangan air
* Mengawal selera makan
* Rasa kenyang dan membekal tenaga berpanjangan
* Membantu mencuci usus besar dan kecil
* Mengawal masalah penghadaman dan pembuangan
* Mengatasi masalah sembelit
* Sesuai untuk wanita selepas bersalin

Testimoni D’sylim

Salma Majid, umur 30-an
Alor Lintang, Jertih.
014-8037858
Pengguna
mempunyai 3 orang anak.

Sebelum :

Masalah utama saya adalah untuk mengekalkan berat badan ideal 50-55kg dan pada suatu ketika mencecah sehingga 68kg.
Masalah lemak terkumpul di perut dan peha sehingga seluar pun kena pakai saiz XL.

Selepas :

Saya mengamalkan D’Sylim 4 biji setiap malam. Dalam masa 2 bulan, berat badan turun sebanyak 10kg dan alhamdulillah saya dapat mengekalkan berat badan ideal.
Masalah lemak terkumpul di perut dan peha tiada lagi.
Badan terasa lebih ringan, lebih sihat dan lebih bertenaga.

Boleh layari d Facebook

http://alturl.com/gfiqp

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

Ramai yang cari iklan ni :

  • fzs cosmetic (23)
  • fzs dsylim (15)
  • fzs cosmetics (11)
  • stokis fzs kosmetik (8)
  • produk utk kurangkan berat badan - SZS KOSMETIK (3)
  • fz herbs (3)
  • fzs cosmetic stokis (2)
  • www fzs cosmetic com (2)
  • rzs cosmatic (2)
  • testimoni fzs cosmetic (1)
  • dsylim (1)
  • produk fzs cosmetic (1)
  • pengedar dan stokis FZS HERB (1)
  • fzs herbs (1)
  • fzs d\sylim facebook (1)
  • fz cosmetic (1)
  • www fzs-cosmetic com (1)

3190 total views, 0 today

Kosmetik Kecantikkan, Produk Slimming, Minyak Wangi, Suami Isteri, Kesihatan Lelaki & Wanita

| Business for Sales | June 28, 2011

Mega Sales!!!
Semua Produk Di Kedai Facebook Online Murah saya, adalah 100% ORIGINAL,
LEBIH MURAH DARI HARGA PASARAN. TERUSKAN MELAYARI untuk mengetahui
produk2 yang terdapat dalam senarai atau terus sahaja klik di sini

http://www.beautiesecret.com

atau
di Facebook

http://alturl.com/gfiqp

1114 total views, 0 today

FATTLOS JIMPNESS BEAUTY PELANGSING PALNG CEPAT & BERKESAN TANPA SIDE EFFECT

| Business for Sales | June 28, 2011

FATTLOS JIMPNESS BEAUTY PELANGSING
(30 kapsul)

Price :RM78.oo (1 box )/ RM38.OO (10 kapsule)

DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN 6 – 8 KG DALAM 1 BLN.. !!! (tanpa EFEK SAMPING)

FORMULA AJAIB UNTUK MELANGSINGKAN SELURUH BADAN.. !!!
Dengan Isi 30 Capsul Utk Sebulan Bisa Menurunkan Berat Badan Dg CEPAT: Lsg Langsingkan
Seluruh Badan,Perut,Lengan Dan Peha. Tanpa Cream, Tanpa Massage, Tanpa Operasi,
Tanpa Diet Ketat, Tanpa Suntik, Tanpa Olah Raga. 100% Ramuan Alami..
Cukup Sehari Sekali (@ 1 Capsul) Sebulan Turun 6 – 8 KG.

CARA PENGGUNAAN:
* 1 kapsul sesudah makan pada pagi hari

* Tetaplah Makan Pagi atau Siang Seperti Biasa karena ini penting untuk menjaga kesehatan
metabolisme tubuh anda

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

1320 total views, 0 today

Daptkan Aura 7 Purnama Dengan Harga Yg Rendah

| Business for Sales | June 11, 2011

PENYERI, PELARIS, SERI WAJAH, ANDAMAN, INGATAN

KHASIAT MANDIAN AURA 7 PURNAMA

Untuk Masalah Rumah Tangga/Pasangan
* Penyeri Diri
* Pemanis Diri
* Penyegar Diri
* Selalu Dikasihi Suami/Istri
* Melembutkan Hati Suami/Istri
* Mengembalikan Semangat
* Menghilangkan Keletihan
* Menghilangkan Rasa Jemu/Bosan Dengan Suami/Istri
* Mengembalikan Kepercayaan Diri
* Selalu Diingat Suami/Istri
* Memberi Ketenangan Diri

Untuk Perniagaan
* Pelaris
* Rezeki Murah
* Dihormati Orang
* Membawa Tuah
* Membuka Jalan Berniaga
* Melancarkan Perniagaan
* Selalu Bersemangat

Untuk Jodoh
* Menaikkan Seri Wajah
* Selalu Jadi Perhatian
* Nampak Menawan
* Menambah Kepercayaan Diri
* Mudah Bergaul
* Selalu Dikasihi
* Selalu Diingat

Andaman
* Menaikkan Seri Pengantin
* Nampak Bercahaya
* Selalu Kelihatan Segar
* Peninding/Pemagar Masa Berarak
* Menambah Keyakinan Pengantin
* Menghilangkan Rasa Gemuruh

Untuk Anak-Anak
* Menguatkan Lagi Daya Ingatan
* Tenang Dalam Pelajaran/Peperiksaan
* Penerang Hati
* Dengar Kata
* Mengembalikan Semangat
* Cepat Pemahaman
* Menambah Kecergasan

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

1443 total views, 0 today

BEAUTEE PRODUCT FACE AMPOULES SERIES

| Buy and Sell | May 22, 2011

BEAUTEE GOLD SERUM (10 BOTOL)
~ HARGA : RM65 (HARGA PASARAN : RM75)

UTK PERCUBAAN 2 BOTOL RM 16.00 TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG, OIL SEED, EYE BAG DAN PENYELESAIANNYA.

Ramai di antara pelanggan yang mengalami masalah ini, masalah ini tidak boleh
selesai dalam masa yang singkat. Ini adalah kerana kulit kita memerlukan masa untuk
pulih dan penyembuhan semula boleh membuatkan ia tumbuh semula maka terhasil
lapisan kulit baru yang lebih cantik, halus dan licin.

Penyelesainnya, guna 24K Gold Serum setiap malam sebelum tidur, sapukan pada seluruh
wajah dan lakukan sedikit urutan dari bahagian dagu menghala ke atas.
Beautee 24K Gold Serum mengandungi EGF yang akan membantu anda dalam penghasilan sel
kulit baru bagi menggantikan parut berlubang yang anda alami.
Jika anda mengalami masalah eye bag dan oil seed dengan pemakaian gold serum
secara berterusan masalah anda dapat diselesaikan.

Tidak kira lelaki atau perempuan, ia tetap berkesan untuk anda. Tapi mesti konsisten,
pakai sekurang-kurangnya 3 kali seminggu…lagi kerap lagi bagus, tapi kalau setakat
sekali seminggu susah nampak hasilnya.Selain dari memperbaharui sel kulit, 24K Gold Serum
ini banyak kegunaannya, terutamanya pada yang nak dapatkan kulit halus dan gebu dan
bersinar.

Beautee 24K Gold Serum membantu kulit untuk mengembalikan kolagen, membantu melindungi
kulit daripada kesan pencemaran dan sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Disamping itu
membantu meningkatkan peredaran darah. Semua bahan-bahan asli & semulajadi yang
digunakan dalam rawatan ini rebalanced-kan wajah. Mengandungi EGF (Epidermal Growth Factor)
yang membantu pertumbuhan lapisan epidermal. Sangat terkenal sebagai produk anti-penuaan.
boleh mengatasi masaalah eye bag dan oil seed.

24K Emas Tulen digunakan dalam serum untuk membantu membekalkan kolagen ke dalam kulit.
~ membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran tidak sihat.
~ melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv.
~ menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangkamasa panjang
~ membantu pengaliran darah
~ membantu merawat kulit sensitif
~ menghalang kedutan dan garis halus
~ menegangkan kulit
~ sesuai bagi anda yang baru menginjak ke umur 30 tahun dan hingga ke 60 tahun
(melambatkan proses penuaan).

Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini adalah dari herba dan rempah
terpilih untuk memberikan suasana exotic yang sebenar.

Perhatian :~
Kulit berminyak tidak boleh guna sebab serum ini ada kolagen, tapi jangan susah hati,
boleh buat treatment untuk kurangkan masalah kulit berminyak baru boleh pakai serum ini.

Cara guna amat muda…sama seperti menggunakan ampoule. Urut seluruh muka dan urut
menghala ke atas.

Bahan :~
Deionised water, Hydroxxyl Ethyl Cellulose, 24K Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen,
Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A, Vitamin E,
Diazolidinyl Urea.

Cara menggunakan:
Sapukan Beautee 24K Gold Serum di wajah dengan lembut sehingga serum menyerap kedalam
kulit. Boleh disapu setiap malam atau seminggu 3 x untuk menghasilkan kulit halus, gebu
dan bersinar.

Berminat boleh hubungi kami di :
email : lieyz_76@yahoo.com
Hp : 0197638500

1225 total views, 0 today

Set Carmino Complexion – Jualan Murah

| Buy and Sell | February 18, 2011

Set Carmino Complexion Cream
Khasiat :
1) Mencerahkan kulit
2) Menghapus jerawat dan menjadikan muka yang kusam kembali bertenaga didalam tempoh 1 bulan.
3) Carmino Complexion Cream dan Carmino Complexion soap pula Berjaya mencerahkan kulit, menghapus jerawat, menghapus white dan blackhead didalam masa 3 minggu.

Sabun Pencuci Muka – Amat berkesan bagi mengawal jerawat. Menghilangkan jeragat, muka yang berminyak, melembabkan kulit muka dan menghilangkan parut. Pakej bersama Carmino Cream amat berkesan dan dengan pantas menghilangkan parut.

Price : RM80.00 1 set

Boleh layari ke Facebook :

http://alturl.com/gfiqp

Ramai yang cari iklan ni :

  • carmino cream murah (33)
  • carmino cream stokis (24)
  • stokis carmino complexion cream (2)
  • stokis produk carmino complexion (1)

2445 total views, 1 today

Page 5 of 512345

Top Sponsor



Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/iklanper/public_html/wp-content/themes/classipress/includes/sidebar-popular.php on line 31 and defined in /home/iklanper/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1147