Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

produklelakipower@gmail.com Your Ad Here myniaga2u@gmail.com Your Ad Here produklelakipower@gmail.com myniaga2u@gmail.com produklelakipower@gmail.com

DALI SLIMMING HARGA TERENDAH

| Buy and Sell | April 4, 2012

DALI SLIMMING
BEST BUY : RM90 FREE POSTAGE
Dali slimming adalah produk yang berasal dari taiwan dan namanya sudah cukup sangat terkenal disana. Dikenal sebagai suplemen yang mampu menurunkan berat badan dengan mudah dan tanpa efek samping. Bayangkan saja?? Kamu dapat dengan mudah “memangkas” 10 Kg berat badan kamu hanya dalam satu bulan. Tidak percaya???

Awal-awalnya saya juga tidak percaya dengan khasiat produk tersebut, mengingat maraknya peredaran obat palsu yang tidak berkhasiat dan memiliki efek samping. Tetapi ketika saya melihat sejumlah foto-foto dari para pengguna Dali Slimming (yang juga sudah merasakan khasiatnnya) , saya merasa sedikit tertarik.

DALI SLIMMING TAIWAN

SPESIFIKASI :
1. Dali Slimming berbentuk kapsul
2. 1 box berisi 30 buah kapsul untuk pemakaian 1 bulan
3. Dapat menurunkan berat badan mulai dari 5 hingga 20kg dalam satu bulan.
4. Terbukti sangat Efektif dan Aman.
5. Mulai bekerja sejak hari pertama anda mengkonsumsinya, tanpa diet ketat,tanpa olahraga berat,tanpa rasa lapar,dan tanpa pantangan apapun
6. Obat ini akan mempercepat metabolisme tubuh berkali-kali lipat, membakar kalori dalam tubuh, meningkatkan energi, menimbulkan efek kenyang dan menekan nafsu makan, memecahkan timbunan lemak di badan.

Ramai yang cari iklan ni :

  • nuriz kosmetik (35)
  • payu top vida beauty (10)
  • cellusoft fzs (3)
  • testimoni buste cream nyonya meneer (2)
  • cara membeli irena kosmetik (2)
  • khasiat maajun pak tani (2)
  • harga cellusoft (2)
  • Adakah greenfit baik untuk gastrik (1)
  • khasiat air jamu pak tani (1)
  • khasiat jamu pak tani (1)
  • majun pak tani untuk sperma (1)
  • kesan-kesan dari Rdl (1)
  • kesan penggunaan cellusoft (1)
  • kedai jual cellusoft (1)
  • kebaikan cellusoft (1)
  • jamu maajun pak tani (1)
  • fzs cosmetic cellusoft (1)
  • cellusoft slimming (1)
  • cellusoft murah (1)
  • cellusoft fzs cosmetic (1)
  • Apa kasiat rdl akohol (1)
  • testmoni buste cream (1)

1004 total views, 1 today

Glutathione Cocoa Butter Soap

| Buy and Sell | April 4, 2012

BEST BUY : RM40 / PASARAN : RM46.90 (1 BAR)
Dapatkan harga percubaan : RM20.00 DAN RM15.00

Sabun Glutathione Cocoa Butter ini diformulasi dan diperhalusi bahan-bahannya bagi merawat masalah kulit secara intensif seperti jerawat, parut jerawat, jeragat, pigmentasi, penuaan, bintik-bintik putih (white heads), bintik-bintik hitam (black heads), kesan-kesan hitam di celah lipatan (ketiak, celah peha, leher) dan warna kulit yang tidak sekata. Ia mempunyai kesan pengelupasan yang sangat halusdimana ia akan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit.

8 bahan-bahan utama :
Glutathione
Cocoa butter
Arbutin
Kojic
Licorice
Rosehips
Vitamin C
Vitamin E

Kebaikan & kelebihannya :
- Membantu mengecutkan/mengurangkan/menghilangkan jerawat & kulit berminyak
- Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
- Membuang sel – sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja
- Menyelesaikan masalah whiteheads/blackheads
- Mengatasi masalah melasme
- Memudarkan parut jerawat di muka & badan
- Allergy tested
- Hypoallergenic
- Memudarkan & menghilangkan kesan – kesan hitam dicelah – celah lipatan seperti di ketiak & celah peha
- Menegangkan kulit
- Menyelesaikan masalah pigmentasi & jeragat
- Anti – penuaan
- Melembapkan kulit dengan serapan yang lebih cepat hasil daripada bahan koko butter
- Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana ia diperkaya oleh tambahan vitamin C & E
- Memudarkan & menghilangkan stretch marks bagi wanita yang sudah bersalin.
- Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja (bergantung kepada individu)

808 total views, 0 today

THANYAPORN BE-FIT GARCINIA CAMBOGIA – HARGA RENDAH

| Buy and Sell | November 26, 2011

BEST BUY : RM50 (PASARAN : RM100++)
THANYAPORN BE-FIT GARCINIA CAMBOGIA
FOR SLIMMING

BE-FIT SLIMMING/ PELANGSINGAN

Untuk megurangkan berat badan. Thanyaporn Be-Fit mengandungi Garcinia Cambogia- yang digunakans ejak dahulu untuk kesan melancarkan perkumuhan (laksatif-julap) dan dengan itu mengurangkan berat badan.

Fungsi Garcinia Cambogia:-

Ejen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.Mampu Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Mengurangkan nafsu untuk makan
Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Membakar lemak berlebihan dengan pantas
Mengawal berat badan dengan mudah
Tiada kesan sampingan yang negatif

Kebaikan Garcinia Cambogia:-
Berkesan mengurangkan berat badan
Menghalang selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurang kolesterol
Menambahkan tenaga
HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

*1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg Garcinia Combogia.

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

Ramai yang cari iklan ni :

  • dsolve plus nuriz boleh di pakai berterusan (2)
  • krim pelangsing felisa (2)
  • felisa cosmetic agent (1)

3090 total views, 0 today

JAMU MAK DARA GOLD (kapsul) – harga rendah

| Buy and Sell | November 26, 2011

AMU MAK DARA GOLD (kapsul) – 60 KAPSUL
BEST BUY : RM44 / PASARAN : RM49 (SINGLE KAPSUL)
BEST BUY : RM85/ PASARAN : RM96 (TWIN PACK)

KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK :-

Membuang toksik didalam badan
- Membuang angin
- Menyuburkan rahim
- Masalah keputihan
- Merapatkan faraj
- Memberi tenaga, cergas seawal pagi.
- Membetulkan sistem kitaran haid
- Membakar lemak dan menurunkan berat badan
- Mengurangkan bau badan
- Menambahkan nafsu syahwat
- Mengurangkan sakit pinggang dan lemah tubuh badan
- Awet muda

Jika anda ada masalah berikut…..boleh amalkan JAMU MAK DARA:-

Berat badan
Untuk awet muda
Ada masalah senggugut dan haid tak teratur
Masalah keputihan
Muka berjerawat dan kusam
Mengembalikan semula keharmoniaan rumahtangga
Masalah faraj longgar, rahim turun, berair dan kurang mencengkam
Masalah terkencing ketika batuk dan bersin
Masalah banyak angin dlm badan
Masalah toksik dlm badan
Masalah kesihatan seperti gout darah tinggi, kencing manis, resdung, migrain dll
Masalah sengal badan, sakit pinggang, sakit tumit dan lutut
Ingin berhenti merokok
Tidor tak lena…

Cara pemakanan:

2 kapsul diambil sebelum sarapan dan 2 kapsul di ambil sebelum makan malam.
TESTIMONI JAMU MAK DARA

Ini feedback dari sorang customer , ingin berkongsi kegembiraan tapi malu..
Lebih kurang begini lah citer nya melalui telefon :-

” Memang best makan jamu mak dara ini.Saya ni memang le tak tua sangat lagi..lewat 30an.Tapi di sebabkan letih bekerja dan balik rumah ada kerja lain menanti lagi. Memang kalau dapat tidur agak tidak berapa enak jika ada gangguan di waktu malam..Memang lah satu tanggung jawab tapi di sebabkan penat…mood pun hilang entah kemana.Kesian kat suami dan saya sedar memang satu dosa jika menolak.Tetap melayan tapi dalam keadaan hanya kerana TANGGUNG JAWAB .Kalau boleh nak layan tidur aje…Kini setelah mengamalkan jamu mak dara, saya pula jadi pelik kerana saya pula ternanti-nanti .Memang jadi bersemangat kembali . Rasa begitu bertenaga.Suami memang lah gembira dengan perubahan.Dari seorang isteri yang kurang semangat jadi POWER ”

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

1238 total views, 0 today

GLOWZ STAR HEBAT UNTUK SETIAP WANITA.

| Buy and Sell | November 26, 2011

GLOWZ STAR

PRODUK HEBAT UNTUK SETIAP WANITA………
MEMBUATKAN MARVELOUS!!!!!!!!!KULIT YANG LEBIH GEBU DAN PUTIH…

MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG GLOWZ STAR DAN KEBAIKAN KANDUNGANNYA GLUTATHIONE.

Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.
Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan
kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.
NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-
* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll

Keberkesanan pada KULIT :-
* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

“Berapa lama nampak kesan?”
Perubahan awal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:
* Light-medium brown skin: 1-3 bulan
* Dark brown skin: 3-6 bulan
* Very dark skin: 6-12 months
* Black skin: 18 months minimum and above

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

1217 total views, 0 today

Glowz – Dapatkan Dengan Harga Yg Rendah

| Buy and Sell | November 25, 2011

GLOWZ
BEST BUY : RM150 / PASARAN : RM160
BUY 2 BOX : RM280.00

~Apakah kandungan Glowz?

-> Glowz mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz:

-Soy Protien
Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.
-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent
-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.
Vitamin C
Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.
-Vitamin E
Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
-Grape Seed Oil
Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.

~Apakah yg membuatkan Glowz berkesan?
->Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

~Adakah Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?
->Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2 3jam selepas pengambilan.

~Bagaimana nk mengambil Glowz?
->Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.

~Bila perlu mengambil Glowz?
->Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.

~Berapa kali perlu mengambil Glowz?
->Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali sehari sudah cukup. Bagi yg mengambil Gluta Prime L-Glutathione, boleh mengambilnya sekali/sehari. Kerana kandungannya yg hebat, 1sachet utk setiap hari sudah mencukupi.

~Adakah Glowz selamat diamalkan?
->Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.

~Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?
->Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan kerana ia juga mengandungi Vit E.

~Bagaimana jadual pengambilan Glowz?

Saranan pengambilan;

Pagi (Sebaiknya sebelum breakfast): 1sachet Glowz dibancuh dengan 1 mug air masak/sejuk

Malam (sebaiknya sebelum makan malam atau sebelum tidur): 1sachet Glowz dibancuh dengan 1 mug air masak/sejuk [Option bagi sesiapa yg mengmbil Glowz 2kali sehari]

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

1073 total views, 0 today

Fz’s Dsylim – Produk Pelangsing Yang Terlaris

| Buy and Sell | November 25, 2011

APAKAH ITU PRODUK D’SYLIM ?

D’Sylim adalah penyelesaian secara
sihat dan teratur untuk mengatasi masalah berat badan, perut buncit dan
selulit TANPA memberi kesan sampingan kepada pengguna.

KEISTIMEWAAN D’SYLIM :

Membantu menurunkan berat badan
Mengempiskan perut

Menyingkirkan lemak dalam badan secara menyeluruh di perut, lengan,
punggung dan peha melalui sistem perpeluhan dan pembuangan air kecil.
Mengawal selera makan
Merasa kenyang dan membekal tenaga yang berpanjangan
Membantu mencuci usus besar dan kecil
Mengawal masalah penghadaman dan pembuangan
Mengatasi masalah sembelit

CARA MAKAN :

4 hingga 6 kapsul setiap malam sebelum tidur ( sila lebihkan minum air masak ).
Selepas 3 bulan, hanya perlu ambil 2 hingga 3 kali seminggu untuk ‘maintenance’

SIAPAKAH YANG BOLEH MENGAMALKAN D’SYLIM INI?

D’sylim sesuai untuk lelaki dan wanita kecuali wanita yang mengandung
serta kanak-kanak. Juga bagus untuk wanita selepas melahirkan.

D’sylim telah terbukti berjaya menurunkan berat badan sehingga mampu memberikan kepuasan dan keyakinan

lawati laman web

http://www.beautiesecret.com

http://beautiesecretz.blogspot.com

1344 total views, 2 today

EASY SPA WHITE & DEO ARMPIT CREAM – PENCERAH KETIAK NO 1

| Buy and Sell | November 25, 2011

EASY SPA WHITE & DEO ARMPIT CREAM
OFFER: RM25.00
80GM

INNOVATIVE FORMULATION TO IMPROVE SKIN WHITENING AND DEODORANT YOUR ARMPIT EFFECTIVENESS DOUBLE ACTION CREAM.

TO USE :
AFTER WASHING YOUR ARMPIT APPLY SMALL AMOUNT OF EASY SPA CREAM. USE TWICE DAILY IN MORNING N NIGHT.

INGREDIENT:

MINERAL OIL, MYRTIA 318, GLYCERIN, DI-METHIONINE, TITANIUM DIOXIDE, KAOLIN, DI-POTASSIUM GLYCERIDE, ALUMINIUM, CHLOROQUINE, COLLAGEN, VITAMIN E, AHA.

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

Ramai yang cari iklan ni :

  • new white pencerah ketiak (1)

1406 total views, 0 today

DR SASAKI PINK NIPPLE CREAM

| Buy and Sell | November 25, 2011

3 DAYS DR SASAKI PINK NIPPLE CREAM
BEST BUY : RM25

Product ini mengandungi Salicylic Acid yg bertindak sebagai pengubah warna nipple menjadi kemerah-merahan.

-bertindak untuk mencerahkan dark spot iaitu di sekitar nipple….

-betindak membuang sel2 kulit mati

- menjadikan nipple lebih cerah

*mengembalikan nipple kembali kemerah-merahan

*ia di perbuat drpd herbal extract & salicylis asid

*mencerahkan keseluruhan / sekitar nipple *dpt membentuk kembali nipple yg pecah kepada asal iaitu menghalang nipple crack.

KENAPA DR SASAKI PINK NIPPLE

~brand yang diperakui di seluruh Asia.

~Diluluskan oleh GMP Standard & FDA International…

Kandungan :

*ivy extract

*Lemon fruit extract

*aloe Vera extract

*Ginger root extract

*Mineral oil

Cara menggunakannya : Gunakan 2 kali sehari selepas mandi

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

1104 total views, 0 today

DR SASAKI EYE OUTLINE GEL

| Buy and Sell | November 25, 2011

BEST BUY : RM25

Formula Dr. Sasaki Tokyo
Eye Outline Gel adalah formulasi produk yang dihasilkan secara 100% semulajadi dengan Q10 Gel pelembap sambil mengurangkan kesan-kesan kehitaman disekeliling mata. Juga berkesan untuk kekeringan disekitar mata. Diperkaya dengan Vitamin E, sementara BHA Beta Hydroxy Asid dan Q10 sebagai gel pelembap, dan juga asid semulajadi untuk mengekalkan keseimbangan kulit. Tidak akan memudaratkan bila menggunakannya.
CARA MENGGUNAKAN :
Selepas mencuci muka, Sapukan krim pada sekeliling kawasan mata, gunakan pada waktu pagi dan sebelum tidur

KANDUNGAN:
Natural vitamin E, BHA Beta Hydroxy Acid dengan Q10 Moisturising Gel.

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

921 total views, 0 today

DR SASAKI EXTRA LIP CARE CREAM – CERAHKAN BIBIR HANYA SEKELIP MATA

| Buy and Sell | November 25, 2011

BEST BUY : RM25
DR SASAKI EXTRA LIP CARE CREAM

Formula Dr. Sasaki Tokyo
Extra Lip Care Cream adalah satu lagi produk yang dihasilkan oleh Formula Dr Sasaki bagi penjagaan bibir bagi membantu mengekalkan kelembapan bibir. mengelakkan bibir kering, pecah dan juga kegelapan bibir serta menjadikan warna bibir yang gelap kepada warna merah jambu serta memberikan kelembapan.

CARA MENGGUNAKAN :
Sapukan krim pada bibir setiap kali lepas mandi, atau sebelum memakai gincu.

KANDUNGAN
- Q10 Co-enzim 0.5%, Vitamin C, Lanolin, Asid sitrat Dari Ekstrak Strawberry dan Minyak Avocado.

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

Ramai yang cari iklan ni :

  • produk cerahkan bibir gelap (11)
  • dr sasaki extra lip care cream (2)
  • dr sasaki lip cream (2)
  • produk cerahkan bibir (2)
  • krim untuk bibir gelap 2014 (1)
  • produk terbaik untuk cerahkn bibir (1)
  • testimoni dr sasaki lip cream (1)

1576 total views, 1 today

WAKILALA COVER CREAM Terbukti Berkesan ! Result Dalam Masa 1 – 2 Minggu Utk Ketiak Hitam!!

| Buy and Sell | November 25, 2011

WAKILALA COVER CREAM
Terbukti Berkesan ! Result Dalam Masa 1 – 2 Minggu !
Menghilangkan Tanda Hitam Di Ketiak Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun. Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .
Product description :
- Product is Made in Japan;
- Able to absorb excess oil secretion, thus avoiding sweaty armpits;
- Hide black pores & Whiten them at the same time;
- Gives out a light lavender aroma;
- Recommended to use daily;
- This is the New formula product from Wakilala. It is stronger than Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash and Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence;
- Best Seller more than Millions per year all over Asia.
How To Use Make sure that your armpits are dry before you apply the clear wash :
1. please wash your armpits carefully.
2. Apply this product on with little warm water and massage it gently.
3. You can see the result within 1 – 2 weeks.
maklumat lanjut klik di blog kami
www.beautiesecret.com
beautiesecretz.blogspot.com

Ramai yang cari iklan ni :

  • irena kosmetik (14)
  • produk irena kosmetik (2)
  • harga irena kosmetik (1)
  • irena kosmetik 2014 (1)
  • irena kosmetik produk terbaru (1)
  • irena produk kecantikan (1)
  • kandungan produk irena (1)
  • produk kecantikan irena (1)
  • www irena kosmatik (1)

1208 total views, 1 today

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL SUIT 3 IN 1 – Harga Rendah

| Buy and Sell | November 25, 2011

Set TERBARU ZIRANA BAMBOO 3 IN 1 CHARCOAL SLIMMING SUIT IR pengeluaran terbaru dari pulp buluh. Berkualiti tinggi. Siri bentuk kompak Zirana nanoteknologi. Terbuat dari pulp buluh, kain halus nanometer grade A untuk mengangkat tubuh.
Ianya mempunyai banyak kebaikan seperti:
- Far Infrared
- Memperbaiki peredaran darah
- Mempercepatkan metabolisme
- Membakar lemak berlebihan
- Mengurangkan bau badan
- Kain TANPA Kuman (nyah kuman)
- Perlangsingan badan & Mengempiskan perut

Set TERDIRI DARIPADA:-
1. BAJU UNTUK mengangkat payudara panjang dari pinggul
2. Sepasang seluar pendek untuk berat badan 40-90 kg.
3. Waist Trimmer KELEBIHAN SET TERBARU ZIRANA BAMBOO 3 IN 1 CHARCOAL SLIMMING SUIT IR TERDAPAT :-
1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.
2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PERUT, PINGGANG DAN PINGGUL (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping, mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
3) WAIST TRIMMER
- Sangat elastik
- Fabrik anti bakteria
- Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
- Gelombang magnetik
- Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg
BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
*PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI

maklumat lanjut sila klik di
www.beautiesecret.com / beautiesecretz.blogspot.com

910 total views, 1 today

Page 1 of 512345

Top Sponsor



Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/iklanper/public_html/wp-content/themes/classipress/includes/sidebar-popular.php on line 31 and defined in /home/iklanper/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1147