dananiaga2u

Category Archives: Produk Kecantikan

jus kurus

“PERGH! PAKEJ KURUS + PUTIH SERENTAK! PRODUK APE NI? AWESOMENYA!”? . . . YES UOLLS! kpd Ibu2 mane yg nk KURUS + PUTIH SERENTAK.. ha.. boleh try SW DUAL EFFECT ni tau! SW DUAL EFFECT hot skrg ni.. SW DUAL EFFECT paling diburu wrga MALAYSIA, paling terkemuka di ASIA dan paling terbaik utk Ibu2 uolls!

spa bergerak wanita

Anda nak facial tapi takde masa ke spa? Badan tak bermaya , penat seharian kerja ditambah menguruskan rutin harian dan anak anak ? Hari bahagia ( nk bertunang , berkahwen ) dah nak dekat tapi takde masa ke spa? Baru lepas pantang bersalin, badan lesu2 nak dimanja – manja? Jangan risau , @mobilespa_supermama boleh bantu

sabun dari bunga2an segar yg berkualiti dan murah serta tahan lama serta bebas dari bahan2 kimia

New #teami soap?? (100% homemade) ?rose beauty soap Kebaikan ?membantu mengurangkan melanin ?merawat tona kulit tak sekata ?melembutkan kulit ?mengatasi masalah kulit kering&mengelupas ?menganjalkan kulit Kandungannya: ?rose ?rosehip oil ?olive oil ?sodium palm oil ?shea butter ?natural moisturizing factor ?deionized water ?rose flake ?Rose coffee soap ?sangat bagus utk masalah ?kulit kering&b’minyak ?jerawat ?buang sel

BORONG!!

kelebihan sabun Kopi scrub ialah: -Menghaluskan kulit -Menghilangkan bau badan -Menghilangkan selulit -Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat dengan aroma bauan kopi -Melarutkan lemak dan membentuk tubuh -Menuetralkan kulit yang kering dan jadikan kulit glowing -Menghilangkan bekas jerawat, flek,dan noda hitam pada kulit -Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki jaringan kulit yang rosak Sabun madu organik:

NIQMA Perfume – Sebaik-baik wangian

NIQMA – Sebaik-baik wangian Dapatkan wangian NIQMA segera. Boleh hubungi nombor pengedar di poster Memang bagus dan harum baunya. Tahan sehingga 9 jam Diperkaya dengan Vitamin C Ada 2 jenis wangian untuk lelaki & 2 untuk wanita. Untuk lelaki (diinspirasikan drpd): – Desire Red – Hugo Boss Untuk wanita (diinspirasikan drpd): – Bombshell VS –

Profix Rawat Muka berlubang

Testimoni Terbaru Profix Sukanya dia parut jerawat berkurang dan paling best orang sekeliling perasan perubahan muka korang.. Apa lagi.. Siapa ade lubang jerawat..muka tak sekata..jeragat.. Sunburn.. InsyaAllah dapat bantu.. whatsapp untuk pertanyaan atau order 013-2701299 #km010nora #profix #mukaberlubang #rawatmukaberlubang #kolarmerah

LEVEINE Mask + Serum

LEVEINE sangat berkesan untuk melembap, mencerah dan menegangkan kulit. Ia juga mampu untuk membaiki kulit rosak, menambah nutrisi dan keanjalan kulit, anti kedutan dan anti penuaan, merawat jeragat dan juga jerawat. Untuk Pertanyaan Fyda : 019-929 8185 INFO : www.kekalremaja.com

Leuna Krim Tanggal Bulu

LEUNA: Tanggalkan Bulu anda dengan MUDAH, PANTAS & BERKESAN!!! Sy kongsikan MANFAAT yang anda dapat dengan LEUNA: 1. MENGHILANGKAN DAKI Anda kena ingat, kadang-kadang masa mandi kita x sental tempat yg banyak bulu ni btul-btul kan? tapi jgn risau, leuna cream mampu tanggalkan daki dekat kawasan yg bnyk bulu tuu.. 2. KESAN SERTA MERTA Akak-akak

Cara Putihkan Kulit

Cara putihkan kulit Kulit anda gelap, kusam, berjerawat?? Kalau jawapan anda YA Bermakna kulit anda KURANG vitamin Bagaimana mengatasi masalah tersebut? Amalkan pengambilan suppliment yang selamat dan berkesan. Pastikan suppliment anda ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Cara semak KKM Boleh semak di http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/ Anda berminat mendapatkan suppliment yang berdaftar dengan KKM? Boleh dapatkan di

WAJAH NAMPAK BERSERI DAN BERTENAGA

JUS ADINDA MALAM sesuai untuk kaum2 wanita terutama sekali bagi wanita selepas bersalin dan berumur, ia boleh membantu wanita seperti dibawah: ?WAJAH BERSERI ?MENSTABILKAN HORMON ?TIADA MASALAH KEPUTIHAN ?MAKIN BERTENAGA ?TIADA MASALAH SENGGUGUT ?TIADA MASALAH BAU BADAN ?MENGANJALKAN PAYUDARA ?CANTIK LUARAN DAN DALAMAN JUS ADINDA MALAM boleh membantu WANITA-WANITA YANG BARU BERSALIN , ANAK DARA